کد خبر: ۳۲۰۱۸۰
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۴

دستگيري 181 مالخر و کشف 234 فقره سرقت در طرح 2 روزه پلیس آگاهی

رئيس پليس آگاهي فراجا با اشاره به اجراي سومين مرحله طرح مقابله با مالخران اموال مسروقه افزود: دستگيري 181 مالخر و کشف 234 پرونده مرتبط با سرقت از نتايج اين طرح مي‌باشد.
به گزارش خبرگزاری پلیس، سردار محمد قنبري اظهار داشت: در ادامه برنامه‌هاي هوشمند و هدفمند و در راستاي ارتقاي امنيت عمومي و جلوگيري از خريد و فروش اموال مسروقه‌، طرح سراسري مقابله مالخران و صنوف متخلف توسط پليس آگاهي در سراسر کشور با حضور ميداني کارآگاهان و با بهره‌گيري از تمام ظرفيت‌ها و توان نيروهاي انتظامي به مرحله اجرا درآمد. قنبري با اشاره به اينکه سومين مرحله اين طرح در 8 مهرماه سال جاري به مدت دو روز اجرا شد، افزود: نتايج اين مرحله از اجراي طرح تعداد 181 مالخر در سراسر کشور دستگير و 234 پرونده مرتبط با سرقت کشف و رسيدگي شد و همچنين بيش از 546 واحد صنفي از جمله سمساري‌ها، مراکز خريد و فروش اجناس دست دوم مورد بازديد قرار گرفت که براي 99 واحد صنفي متخلف اخطار به پلمب صادر شد. وی با تاکيد بر تداوم اين طرح‌ها گفت: پليس آگاهي با تمام توان و قاطعيت در برابر مالخران و افراد سودجويي که با خريد اموال مسروقه زمينه تداوم سرقت‌ها را فراهم مي کنند، ايستاده و اجازه نخواهد داد امنيت و آرامش مردم خدشه‌دار شود.
رئيس پليس آگاهي فراجا ادامه داد: مردم بايد هوشيار باشند و از خريد اجناس بدون فاکتور و فاقد هويت مشخص خودداري کنند، چرا که اين اقدام نه‌تنها جرم محسوب مي‌شود بلکه به چرخه سرقت در جامعه دامن مي‌زند.